Kort/lang parkeren is de meest gebruikte parkeervorm. Rondom Düsseldorf airport zijn er voldoende parkings die kort/lang parkeren aanbieden. Wil je kort of lang parkeren? Via onze vergelijkingsmodule kun je dit eenvoudig aangeven. Nadat je dit hebt gedaan kun je gemakkelijk de parkings met elkaar vergelijken op bijvoorbeeld de prijzen, de afstand tot het vliegveld en de extra opties die de parkings aanbieden. Niet geheel onbelangrijk om te weten is dat kort/lang parkeren een van de voordeligste vormen van parkeren is.

Hoe werkt kort/lang parkeren?

Bij kort/lang parkeren rijd je op de dag van vertrek naar de parking waar je vooraf hebt gereserveerd. Daar parkeer je de auto. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden om bij de vertrekhallen te komen:

    • Lopen

Bevindt het vliegveld zich op loopafstand van de parking. Dan parkeer je jouw auto op de dag van vertrek bij de parking en loop je vanaf daar naar de vertrekhallen.

    • Shuttlebus

Als het vliegveld niet op loopafstand is dan wordt er gebruik gemaakt van een shuttlebus om je van de parking naar de vertrekhal te vervoeren. Bij terugkomst maak je dan wederom gebruik van de shuttleservice om vervoerd te worden naar je auto.

Op dit moment zijn er bij Düsseldorf airport (nog) geen parkings op loopafstand van de vertrekhallen. Daarom wordt er bij kort/lang parkeren gebruik gemaakt van de gratis shuttleservice. Omdat alle parkings zich op enkele minuten rijden van het vliegveld bevinden zit je gelukkig niet lang in de shuttlebus. Als je terug komt van je reis neem je contact op met de parkeeraanbieder. Deze komt je dan ophalen van het vliegveld en brengt je weer naar je auto. Meer weten over de shuttle service? Kijk dan hier.

Valet parkeren

Een andere vorm van parkeren is valet parkeren. Bij deze methode rijd je op de dag van vertrek direct naar het vliegveld, waar je hebt afgesproken met een medewerker van de parking. Deze medewerker neemt jouw auto in ontvangst en jij kan direct de vertrekhallen binnen wandelen. Bij valet parkeren vind je meer informatie over deze vorm van parkeren.

Eenvoudig vergelijken & reserveren

Is het allemaal nog niet helemaal duidelijk hoe het precies werkt? Geen zorgen. Als je een reservering doet krijg je alle informatie die je nodig hebt om goed geïnformeerd en zonder zorgen op reis te gaan. Vergelijk dus snel en eenvoudig alle parkings nabij Düsseldorf airport met elkaar en vind de deal die het beste bij jou past.

Vergelijk alle parkings