Natuurlijk kun je met de auto naar het vliegveld rijden en daar bij een van de vele parkings je auto parkeren, maar veel vliegvelden zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het voordeel hiervan is dat je niet zelf hoeft te rijden en jouw reistijd aan iets anders kunt besteden, zoals een boek lezen of met een goed nummer even tot rust komen. Het nadeel is dat de kans op vertragingen altijd bestaat.

Boeken van vervoersbewijzen

Het boeken van vervoersbewijzen, die nodig zijn om met het openbaar vervoer te reizen, wordt niet aangeboden door Dusseldorfparkeren.nl. De vervoersbewijzen zijn bij de desbetreffende vervoersbedrijven aan te schaffen. Zo kun je via NS international treinreizen naar het buitenland boeken en ook naar Düsseldorf airport. Voor het reizen met tram, bus, metro, trein en veerpond is 9292.nl een goede website om je route uit te stippelen en een overzicht van de kosten te krijgen.

Kosten

Reizen met het openbaar vervoer is niet altijd goedkoper dan met de auto. Of je nu voordeliger uit bent met het openbaar vervoer of met de auto is per situatie verschillend. Dat ligt bijvoorbeeld aan de afstand tot het vliegveld, met hoeveel personen je reist en de leeftijd van het reisgezelschap. Zoek voor jouw situatie uit op welke manier je het voordeligst uit bent. Onze vergelijkingsmodule kan je hierbij helpen. Hiermee vergelijk je eenvoudig alle parkings nabij Düsseldorf airport met elkaar. De kosten worden overzichtelijk weergegeven, waardoor jij voor jezelf na kunt gaan wat het voordeligste is in jouw situatie.

Parkings vergelijken & reserveren

Kies je er voor om met de auto te gaan, omdat dat voordeliger of gemakkelijker is? Dan kun je via Dusseldorfparkeren.nl snel en eenvoudig alle parkings nabij Düsseldorf airport met elkaar vergelijken. Je kunt daarbij aangeven wat jouw wensen zijn en welke vorm van parkeren jouw voorkeur heeft. Zo kun je nabij Düsseldorf airport kort parkeren, lang parkeren of valet parkeren.

Vergelijk alle parkings