Totstandkoming

Parkeren nabij het vliegveld. Het is een gemakkelijke reismethode die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Deze ware trend zorgde aan het begin voor een toenemend aanbod aan parkeerplaatsen nabij vliegvelden, maar daarmee ook voor fraude en autoschade. Opportunisten zagen hun kans schoon om een graantje mee te pikken in deze parkeerbranche en vele automobilisten werden hier de dupe van.

Fraude bij Düsseldorf airport
Zo ook automobilisten die hun auto op een parking nabij Düsseldorf airport in goed vertrouwen achterlieten. Door de stijgende vliegkosten in Nederland werd het in sommige gevallen goedkoper om vanaf Düsseldorf airport te vliegen. De auto voordelig kunnen parkeren bij het vliegveld is in dat geval wel zo makkelijk. In mei 2014 verscheen er in de Duitse krant ‘Express’ een artikel over parkeerfraude bij Düsseldorf airport. Omdat ook duizenden Limburgers slachtoffer werden, bereikte het nieuws Nederland. Inmiddels liepen er al juridiche procedures tegen de parkeeraanbieders en moest de eerste aanbieder terecht staan bij de rechtbank. Rond dezelfde tijd raakten de vergelijkingswebsites voor parkeeraanbieders in opkomst. Door deze opkomst ontstond er langzaam maar zeker een transparantere branche waar parkeeraanbieders “streden” om de beste te worden. Want een tevreden klant betekende vanaf toen een goede beoordeling en dus meer klanten.

De oplossing
Door de vele fraudezaken zagen wij van Dusseldorfparkeren.nl het belang in van een goede vergelijkingssite. Eentje die alle parkeeraanbieders rondom Düsseldorf airport met elkaar vergelijkt en alle informatie van de parkeeraanbieders aan de consumenten aanbiedt. Met onze ervaring uit eerdere internet projecten besloten wij daarom een vergelijkingssite te bouwen waar alle parkings in de buurt van Düsseldorf airport met elkaar worden vergeleken. Wij realiseerde ons toen al (en nu nog steeds) dat we met de totstandkoming van onze site geen “parkeer-waakhond” konden worden, maar dat we wel konden zorgen voor een transparante en betrouwbare parkeerbranche. Een branche die, zoals dat hoort, ten dienste van zijn klanten staat.

Missie

Door onze focus op de parkings nabij Düsseldorf airport te leggen onderscheiden wij ons van andere vergelijkers. Waar andere vergelijkingswebsites zich buigen over parkings bij meerdere vliegvelden is ons speerpunt namelijk altijd Düsseldorf airport geweest. In combinatie met ‘dynamic pricing’ zorgt dit voor een betere prijs/kwaliteit verhouding dan andere vergelijkingswebsites aan kunnen bieden.

Visie

Wij van Düsseldorfparkeren.nl staan sinds het begin voor een transparante en integere parkeerbranche waarbij de klant altijd centraal staat.