Of je nu een reis met meerdere bestemmingen maakt of een zakenreis naar het buitenland, reizen is altijd vermoeiend. Dit is al helemaal het geval als je eerst een lange reis naar het vliegveld moet maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het tijdstip van vliegen. Gelukkig zijn er veel hotels rondom vliegvelden en is de overnachting soms te combineren met het achterlaten van je auto wanneer je aan jouw vliegreis begint.

Wat is ‘parkeren en overnachten’?

Met ‘parkeren en overnachten’ kun je uitgerust aan je reis beginnen. Of het nu gaat om een overnachting voor de dag van vertrek of een overnachting na terugkomst, het kan allemaal. Kies je voor een overnachting voor de dag van vertrek dan parkeer je jouw auto bij het desbetreffende hotel en kun je gelijk inchecken. Je kunt de hele dag genieten van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt. Na een goede nachtrust kun je de reis vervolgen. De transfer naar het vliegveld wordt door het hotel geregeld en tijdens je reis staat je auto geparkeerd op het parkeerterrein van het hotel. Bij terugkomst maak je wederom gebruik van de transferservice van het hotel. Eenmaal aangekomen bij het hotel staat je auto klaar en kun je direct doorrijden.

Kies je voor een overnachting na de reis dan is het enige verschil dat je jouw auto op de dag van vertrek bij het hotel parkeert in plaats van een dag ervoor. Ook dan wordt de transfer door het hotel verzorgd. Bij terugkomst kun je na een overnachting in het hotel weer uitgerust huiswaarts keren. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel een overnachting voor vertrek als na terugkomst te boeken.

Parkeren en overnachten bij Düsseldorf airport

Momenteel wordt ‘parkeren en overnachten’ nabij Düsseldorf airport (nog) niet aangeboden. Er bevinden zich wel hotels in de buurt van Düsseldorf airport. Als alternatief kun je daarom voordelig via Hotels.com een overnachting boeken en via Dusseldorfparkeren.nl een parkeerplek reserveren bij een van de parkings. De dag voor vertrek check je dan in bij het hotel en na een goede nachtrust parkeer je vervolgens jouw auto bij de parking. Vanaf daar wordt je met behulp van een shuttle bus naar de vertrekhallen gebracht. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van valet parkeren.

Gemakkelijk vergelijken & reserveren

Via Dusseldorfparkeren.nl vergelijk je eenvoudig alle parkings nabij Düsseldorf airport en vind je de deal die het beste bij jou past. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke vergelijkingsmodule kun je jouw wensen aangeven en gemakkelijk een reservering plaatsen. Of het nu gaat om kort parkeren, lang parkeren of valet parkeren. Er zit altijd wel een parking bij die voldoet aan jouw eisen. Vergelijk dus snel alle parkings nabij Düsseldorf airport en vind de beste deal.

Vergelijk alle parkings