Shuttle parkeren is de meest gebruikte vorm van parkeren en valt in principe onder kort/lang parkeren. Bij deze vorm parkeer je jouw auto op de parkeerlocatie van de parking. Vanaf daar word je met een shuttlebus naar de vertrekhallen gebracht. Bij de parkings bij Düsseldorf airport wordt de shuttleservice gratis aangeboden. De parkings bevinden zich op enkele minuten rijden van het vliegveld, dus gelukkig zit je dan niet vast aan een lange rit.

Hoe werkt Shuttle parkeren?

Stap 1: Reserveer bij een parking
Reserveer via Dusseldorfparkeren.nl bij een van de vele parkings. Bij onze vergelijkingsmodule staat duidelijk aangegeven of een parking wel of geen shuttle service aanbiedt. Na je reservering ontvang je via de mail alle informatie die je nodig hebt.

Stap 2: Parkeer bij de parking
Op de dag van vertrek rijd je naar de parking. Daar word je opgevangen door een van de medewerkers en kun je de auto parkeren.

Stap 3: Vervoer naar de vertrekhal
Vanaf de parking maak je gratis gebruik van de shuttleservice om vervoerd te worden naar de vertrekhallen van het vliegveld. Een medewerker helpt je met de koffers en je bent klaar om aan je reis te beginnen.

Stap 4: Bij terugkomst
Terug van weggeweest? Bij aankomst neem je dan telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Een mederwerker van de parking zal je dan, wederom met de shuttlebus, ophalen van het vliegveld en naar de parking brengen. Eenmaal daar aangekomen, kun je jouw auto ophalen.

Parkings vergelijken & reserveren

Via Dusseldorfparkeren.nl vergelijk je eenvoudig parkings nabij Düsseldorf airport. Je kunt daarbij aangeven wat jouw wensen zijn en de parkings onderling met elkaar vergelijken. In de vergelijkingsmodule staat duidelijk aangegeven welke parkings een shuttleservice gebruiken. Op dit moment bieden alle kort/lang parkeren parkings bij Düsseldorf airport de shuttleservice gratis aan.

Vergelijk alle parkings