Valet parkeren. Misschien ken je het wel van de films: een van de acteurs komt aanrijden bij een restaurant, hotel of een ander bedrijf en overhandigt zijn autosleutels aan een van de medewerkers van de valet parking. Terwijl de acteur zorgeloos zijn weg vervolgt parkeert de medewerker zijn auto op de parkeerlocatie en bewaart de autosleutels. Bij terugkomst wordt de auto van de acteur weer voorgereden en kan hij direct instappen.

Valet parkeren bij vliegvelden

De toepassing van valet parkeren beperkt zich niet tot hotels en restaurants, want deze gemakkelijke vorm van parkeren wordt ook gebruikt door parkings bij vliegvelden. Het verschil met de traditionele vorm van parkeren (kort/lang parkeren) is dat je niet naar de parkeerlocatie van de parking rijdt, maar direct naar de vertrekhallen van het vliegveld. Daar staat een medewerker op jou te wachten om de auto in ontvangst te nemen. Je geeft je autosleutels af en kan direct het vliegveld binnenwandelen om in te checken.

Ook bij Düsseldorf airport zijn er een aantal parkings die valet parkeren aanbieden. Met behulp van onze vergelijkingsmodule kun je deze vorm van parkeren selecteren onder het kopje ‘service’. Alle parkings die dan worden getoond bieden valet parkeren aan. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is na gaan welke parking het beste bij jou past. Zo kun je vergelijken op de prijs, de afstand tot het vliegveld en extra opties die de parkings aanbieden.

Hoe werkt valet parkeren?

Stap 1: Reserveer bij een valet parking
Reserveer via Dusseldorfparkeren.nl bij een van de vele valet parkings. Door in onze vergelijkingsmodule ‘Valet parking’ aan te vinken onder het kopje ‘service’ krijg je alle valet parkings nabij Düsseldorf te zien. Na je reservering ontvang je via de mail alle informatie die je nodig hebt.

Stap 2: Naar de vertrekhallen
Op de dag van vertrek rijd je direct naar het vliegveld toe. 20 minuten voor aankomst neem je telefonisch contact op met de parkeeraanbieder om een plaats nabij de vertrekhallen af te spreken.

Stap 3: Sleutels overhandigen
Op de afgesproken locatie zal een medewerker van de parking op je staan te wachten om de auto in ontvangt te nemen. Na het overhandigen van de sleutels kun je direct inchecken bij de luchthaven, terwijl de chauffeur je auto op de parkeerlocatie van de parking parkeert.

Stap 4: Bij terugkomst
Als je bent geland en de bagage van de band hebt gehaald neem je weer telefonisch contact op met de parkeeraanbieder om een plek af te spreken. De medewerker van de parking rijdt jouw auto naar de afgesproken locatie en wacht je daar op. Na het overhandigen van de autosleutels kun je snel je weg vervolgen.

Parkings vergelijken & reserveren

Is het allemaal nog niet helemaal duidelijk hoe valet parking precies werkt? Geen zorgen. Als je een reservering doet krijg je alle informatie die je nodig hebt om goed geïnformeerd en zonder zorgen op reis te gaan. Vergelijk dus snel en eenvoudig alle parkings nabij Düsseldorf airport met elkaar en vind de deal die het beste bij jou past.

Vergelijk alle parkings